Image is not available
Image is not available
arrow
arrow

Генерација 2017

 

Ревија младих талената одржана је јуче у Старом двору, где је представљена друга генерација стипендиста Фондације за младе таленте града Београда, ”Генерација 2017“.

 

Свечаности су присуствовали градски менаџер Горан Весић, директорка Фондације Ана Зекавица, донатори и чланови Управног и Надзорног одбора Фондације.

Честитајући другој генерацији Фондације за младе таленте, градски менаџер Горан Весић  подсетио је да је пре три године, када је Фондација била оснивана основни циљ био да таленти добију подршку града Београда.

 

- Са задовољством могу да кажем да је до сада 120 талентованих средњошколаца са територије града Београда добило нашу подршку.  Наравно да је број талентоване деце много већи и да постоји већа потреба да се они подрже, али ви сте показали да сте најбољи и ја вам честитам. То је прва од многих битака које ћете имати у будућности и желим вам да у њима успете – рекао је Весић.

Градски менаџер је нагласио да рад сваке Фондације зависи од њеног угледа и интегритета.

– Ми имамо Управни одбор који је заиста састављен од часних људи, који имају своје име и каријере независно од посла у Фондацији и који самостално доносе одлуке. Ми смо им захвални што део свог времена проводе да би бесплатно радили за Фондацију, помажући јој тако да буде кредибилнија и да људи верују у њу - истакао је градски менаџер.

Директорка Фондације за младе таленте града Београда Ана Зекавица захвалила се донаторима на досадашњој помоћи и истакла да је Фондација веома захвална што су они и ове године чланови истог тима.

Ове године пријавило се двоструко више младих и надам се да смо потписивањем уговора успели да верификујемо наш рад као Фондације. Захвалност дугујемо и оснивачу, Граду Београду, посебно Горану Весићу и донаторима
, јер без њих не би било оваквог успеха. Позитиван глас о Фондацији успео је да се далеко прошири што нам све помаже да стварамо бољи систем подршке младим људима, чинећи Београд бољим и лепшим – истакла је Ана Зекавица.

 

На крају свечаног концерта, Горан Весић и Ана Зекавица уручили су стипендистима беџеве Фондације за младе таленте, а донаторима су уручене захвалнице.

 

Фото: Беоинфо


            

Copyright: Фондација за младе таленте града Београда, Трг Николе Пашића 6, Београд © 2016.